یکشنبه، 18 تیر 1402

انواع روش های جراحی سینه و ماموپلاستی

جراحی زیبایی سینه در خانم ها روز به روز در سراسر جهان رو به افزایش است و به منظور زیباتر شدن و بهبود اعتماد به نفس در خانم ها و برخی آقایان انجام می شود. همچنین جهت درمان درد ستون فقرات و گردن و کاهش فشار بر روی شانه ها، کوچک کردن پستان از طریق جراحی ماموپلاستی نیز انجام می شود. جراحی سینه روش های مختلفی دارد که عبارتند از کوچک کردن پستان با پروتز سینه، بالا کشیدن پستان از طریق لیفت سینه و کوچک کردن پستان یا ماموپلاستی.

 

جهت مشاوره تخصصی درخصوص تزریق چربی صورت، تزریق ژل، انواع جراحی زیبایی از جمله جراحی زیبایی سینه، جراحی زیبایی بینی به تیم مشاوره بهترین متخصص زیبایی ""دکتر مهدی جعفری"" مراجعه نمایید.

جراحی پروتز سینه

بهترین راه برای فرم دهی پستان های کوچک و بزرگ تر کردن آن ها استفاده از عمل پروتز سینه است که این عمل بدون عوارض شایع و بدون تاثیر در شیردهی و بارداری می باشد.

پروتزهای سینه به دو نوع کلی تقسیم می شوند:

۱. پروتز سینه گرد (round)

 پروتز سینه «گرد» برای افرادی که دوست دارند سینه‌هایشان برجسته‌تر به‌نظر برسد، مناسب هستند. از سوی دیگر کسانی که می‌خواهند پروتز سینه بافت نرم و خوش‌فرمی داشته باشد معمولا این پروتزهای گرد را انتخاب می‌کنند.

٢. پروتز سینه اشکی (آناتومیکال یا قطره‌اشکی)

پروتز سینه «قطره‌اشکی» براي افرادي مناسب است که تمایل دارند پروتز سینه‌شان نمای طبیعی‌تری داشته باشد. علاوه‌بر این کسانی که بافت سینه‌ی آنها خیلی کم است یا اصلا بافت پستان ندارند، افرادی که سینه‌های تخت و بدون شکل دارند و نیز خانم‌هایی که پوشش بافت نرم سینه‌شان خیلی کم است، دچار عدم تقارن در سینه‌ها یا نقص ظاهری سینه هستند، برای داشتن ظاهر طبیعی‌تر بهتر است از پروتز سینه قطره‌اشکی استفاده کنند.

 

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس و مواد تشکیل دهنده

۱. پروتز سینه آب‌نمکی 

پروتزهای سینه آب‌نمکی گرد هستند و با آب‌نمک استریل یا سالین پر شده‌اند. پروتز سینه آب‌نمکی دارای پوسته سیلیکونی و غیرقابل نفوذ هستند، از پروتز‌های سیلیکونی سفت‌تر هستند، در صورت پاره‌شدن تخت و صاف می‌شود و مایع درون آنها طی فرایندی طبیعی جذب بدن می‌شود چون این مایع به‌طور طبیعی در بدن وجود دارد، پس مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند.

مزایای پروتز سینه آب‌نمکی

  • نیاز به برش کمتر
  • هزینه‌ی پایین‌تر
  • نیاز کمتر به معاینه و مانیتورینگ
  • در صورت پارگي خطري براي فرد ايجاد نمي‌كند.

معایب پروتز سینه آب‌نمکی

  • لمس غیر‌طبیعی‌تر
  • افزایش ریسک چین‌خوردگی بیشتر
  • احتمال خالی‌شدن خود‌به‌خودی
  • در صورت پارگي كل اب نمك جذب و حجم سينه كاهش پيدا خواهد كرد.

۲. پروتز سینه سیلیکونی 

اين نوع از پروتز ها پوسته سيليكوني و محتوي ژل سيليكوني مي باشند.از انجا كه داخل اين پروتز ها ژل سيليكون قرار دارد در لمس قوام ژل مانند دارند و اين قوام به قوام طبيعي بافت سينه شباهت بيشتري دارد.در صورت سوراخ شدن پوسته احتمال نشت ژل كم و در صورت نشت معمولا مقادير اندكي ژل نشت خواهد كرد،لذا در صورت پارگي پروتز اغلب خود فرد متوجه نمي شود و پارگي با روش هاي تصوير برداري از جمله سونوگرافي و MRI مشخص می‌شود.    
پروتز سینه سیلیکونی از ترکیبات مختلف سیلیکون ساخته شده‌اند و شبیه ژل چسبنده هستند. با توجه به امنیت بیشتر این پروتزها، به‌نظر می‌رسد که انتخاب نخست خانم‌ها برای پروتز سینه، پروتزهای سیلیکونی هستند. دلیل این امر شبیه‌تر بودن آنها به بافت سینه است. علاوه بر این در صورت صدمه دیدن این پروتزها از بین نمی‌روند و ژل‌های درون پروتز به فضای اطراف یا لایه‌های دیگر پروتز وارد می‌شوند. درصورتی‌که از پروتز سینه سیلیکونی استفاده کرده‌اید، معاینه‌ی منظم توسط پزشک امری ضروری است. حداقل سن برای استفاده از پروتزهای سینه سیلیکونی  ۱۷ سال  است.

مزایای پروتز سینه سیلیکونی

  • احتمال چین‌خوردگی کمتر
  • کاهش خطر خالی‌شدن خود‌به‌خودی
  • لمس طبیعی‌تر

معایب سینه سیلیکونی

  • هزینه بیشتر
  • نیاز به معاینه و مانیتورینگ بیشتر
  • ایجاد برش بیشتر روی پوست
  • در صورت پارگي معمولا علامتي نخواهد داشت.

پروتز سینه چقدر دوام می آورد؟

علی‌رغم مقاوم بودن پروتزهای سینه و بكار بردن اصطلاح Life long (مادام العمر) برای آنها، همیشگی نیستند و به‌مرور زمان فرسوده می‌شوند. معمولا سینه کهنه و نازک می‌شود و درنهایت با ايجاد پارگي هاي ريز ،ممكن است نشت ژل اتفاق بيفتد. اگرچه از نظر کلینیکی تشخیص این فرسایش مشکل است. خانم‌های ورزشکار به‌خصوص مربی‌های ایروبیک، دوندگان ماراتن، سوارکاران و … نسبت به کسانی که تمرینات و تحرک کمتری دارند، بیشتر دچار فرسودگی و پاره‌شدن پروتز سینه می‌شوند. به همین دلیل درصورتی‌که جراحی پروتز سینه انجام داده‌اید، لازم است ۱۰ تا ۱۵ سال بعد، پروتز خود را تعويض كنيد. علاوه بر اين، عارضه اي به نام ALCL وجود دارد كه نوعی بدخيمی سلولهای لنفاوی پستان است و در كسانی ديده شده است كه طولاني مدت پروتز داشته اند،بنابراين براي پيشگيري از اين عارضه هم لازم است  هر ١٠ سال پروتز سينه تعويض شود. البته اين عارضه بسيار نادر و تاكنون در ايران گزارش نشده و در دنيا هم چندين مورد بيشتر گزارش نشده است.

عوارض پروتز سینه

عمل جراحی پروتز سینه درصورتی‌که توسط پزشک جراح پلاستيك ماهر انجام شود، عملی ایمن با تهاجم اندک است. با این‌همه عمل پروتز سینه مثل تمام عمل‌های جراحی عوارض احتمالی خاص خودش را دارد که البته در صورت رعایت موارد مربوط به آمادگی قبل از عمل و مراقبت‌های دقیق و اصولی بعد از عمل، می‌توانید احتمال بروز عوارض را به حداقل برسانید. به همین منظور بهتر است در مورد عوارض احتمالی بعد از عمل جراحی پروتز سینه اطلاعات کافی داشته باشید.

برخی از عوارض احتمالی پروتز سینه عبارتند از:

  • ظاهر غیرقابل قبول محل برش جراحی يا اسكار غير طبيعي زخم
  • خونریزی و تجمع خون (هماتوم)
  •  باز شدن قسمت از زخم
  • تجمع سرم يا مايع اطراف پروتز يا سروما
  • عفونت
  • تاخیر در بهبودی محل برش جراحی
  • تغییر در حس سینه و نوک سینه که ممکن است موقت یا ندرتا دائم باشد
  •  ایجاد یک کپسول ضخیم در اطراف پروتز
  • نشت یا پارگی جدار پروتز
  •  چین‌خوردگی پوست روی پروتز
  •  جا‌به‌جایی پروتزها به جهات مختلف
  • عوارض بیهوشی عمومی
  • اسكار غير طبيعي ممكن است با پمادها يا چسب سيليكوني،تزريق كورتون،ليزر بهبود يابد و در صورتي كه با اين اقدامات بهبود نيابد، معمولا يك سال بعد از عمل اوليه تحت روتوش جراحي قرار خواهد گرفت
  • هماتوم در اثر خونريزي در اطراف پروتز ايجاد مي شود كه بايد در اتاق عمل تحت جراحي تخليه يا درناژ هماتوم قرار گيرد.خوشبختانه ريسك اين عارضه كمتر از يك درصد و معمولا در 2تا 3 هفته اول بعد از عمل اتفاق مي افتد. براي كاهش ريسك هماتوم در 2 تا 3 هفته اول بعد از عمل،از برداشتن وزنه سنگين ،داشتن رابطه،مصرف ويتامين اي ،اسپرين و ساير داروهاي تضعيف كننده قدرت انعقادي خون پرهيز كنيد.همچنين در اين مدت با رژيم غذايي مناسب شكم شما بايد نرم كار كند كه حين اجابت مزاج با زور زدن و افزايش فشار خون،خونريزي اطراف پروتز ايجاد نشود.
  •  در صورتي كه قسمتي از زخم شما باز شود،نياز به اقدام خاصي ندارد و معمولا خود به خود بهبود مي يابد
  • تخليه تجمع سرما اطراف پروتز يا سروما با سرنگ در مطب و در موارد عود كننده با عمل جراحي مجدد قابل انجام است.
  • در موارد عفونت مقاوم كه به درمان انتي بيوتيكي پاسخ ندهد بايد در اتاق عمل پروتز را خارج و شش ماه بعد پروتز مجدد تعبيه كرد.
  • ريسك سروما و عفونت نيز مانند هماتوم كمتر از يك درصد موارد مي باشد.
  •  بعضی بیماران کاملا حس نوك سینه‌شان از بین می‌رود، برخی دیگر فقط کمی کاهش در حس سینه‌ها را تجربه می‌کنند و در مواردی حتی افزایش حس هم اتفاق افتاده است. اما قريب به اتفاق اين موارد معمولا بهبودي خود به خودی حاصل خواهد شد.احتمال آسيب دايمی حس نوك سينه نادر و كمتر از يك درصد موارد است.
  •  كپسولار كونتراكچر يا افزايش ضخامت كپسول دور پروتز كه ريسك آن در حد 2 تا 3 درصد می‌باشد و احتمال بروز آن طی ماه‌ها و سالهای بعد وجود دارد. در صورت شديد بودن اين عارضه نياز به تعويض پروتز و برداشتن كپسول می‌باشد.

کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی

بهترین راه برای کوچک کردن پستان و کاهش سایز و حجم پستان، عمل ماموپلاستی است که علاوه بر کاهش حجم پستان باعث بالا کشیدن و لیفت سینه نیز می گردد.

لیفت سینه یا ماستوپکسی

بهترین روش برای رفع افتادگی پستان، عمل ماستوپکسی یا همان لیفت سینه است که برای فرم دهی و افزایش زیبایی بدن در خانم ها انجام می‌گردد.

انواع جراحی زیبایی سینه ارائه شده توسط دکتر مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی عبارتند از:

دکتر جعفری بهترین متخصص زیبایی در تهران

دکتر مهدی جعفری با سابقه ای طولانی در زمینه انواع جراحی های زیبایی از جمله جراحی زیبایی سینه شامل پروتز سینه و ماموپلاستی، جراحی بینی یا رینوپلاستی، لیپوماتیک و لیپوساکشن و تزریق ژل و تزریق بوتاکس بهترین متخصص زیبایی در تهران می‌باشند. برای مشاهده‌ی کارهای آقای دکتر جعفری می‌توانید به تلگرام و  آپارات ایشان مراجعه فرمایید.
دکتر مهدی جعفری

دکتر مهدی جعفری

دکتر مهدی جعفری، عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران و فوق تخصص جراحی پلاستیک است. او رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را دریافت کرده است. دکتر جعفری با استفاده از تجهیزات مدرن و با همراهی تیم حرفه‌ای، در زمینه جراحی های زیبایی مانند جراحی زیبایی سینه، بینی، باسن، لیپوساکشن و تزریق بوتاکس و ژل فعالیت می‌کند. او آماده ارائه خدمات به زیباجویان عزیز با توانایی و تجربه خود می‌باشد...

دسته بندی ها:

دیدگاه ها

سیمین

سلام. وقت بخیر من بعد از زایمان دومم دچار افتادگی سینه شدم. می‌خواستم ببینم که الان بهترین عمل برای من چی هست و آیا امکان برگشت و افتادگی دوباره بعد از عمل وجود داره؟

چهارشنبه, 17 آبان 1402
پاسخ ادمین
ادمین

سلام. عمل مناسب برای شما رو آقای دکتر بعد از مشاوره ای که به شما می‌دن مشخص می‌کنن. در صورتی که تمایل داشته باشین، می‌تونید از طریق فرم مشاوره که توی این لینک هست، زمان دلخواه خودتون و سوالات احتمالی رو مشخص بفرمایید که باهاتون تماس گرفته بشه. https://doctorjafari.ir/#appointment در مورد سوال دوم هم بله اگر مجددا زایمان داشته باشید احتمال برگشت وجود داره اما توصیه می‌کنیم حتما به صحبت‌های آقای دکتر هم در این زمینه توجه بکنید.

چهارشنبه, 17 آبان 1402
سیما

سلام وقتتون بخیر. می‌خواستم بدونم آیا عمل پروتز سینه برای شیردهی من مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ یا باید فعلا صبر کنم تا بعد از اینکه پسرم رو از شیر گرفتم اقدام کنم؟

سه‌شنبه, 07 آذر 1402
پاسخ ادمین
ادمین

سلام. خیر هیچ اختلالی ایجاد نمی‌کنه. اتفاقا این سوال رو زیاد از آقای دکتر می‌پرسن. توی ویدیویی هم این رو توضیح دادن که توی آپارات هست. من لینکشو براتون اینجا می‌گذارم. باز هم اگر مایل بودین می‌تونید وقت مشاوره بگیرید تا در خدمتتون باشیم. https://www.aparat.com/v/mIHV9

سه‌شنبه, 07 آذر 1402
سمیه

تنها راه لیفت سینه جراحیه؟روش غیر تهاجمی نداریم؟

چهارشنبه, 08 آذر 1402
پاسخ ادمین
ادمین

بله، تنها راه لیفت سینه جراحی باز هست.

دوشنبه, 13 آذر 1402
ریحانه

من پیش ایشون عمل کردم و از نتیجه فوق العاده راضیم برخورد دکتر و تیم همراهشون عالیه و بسیار پیگیر هستند و با حوصله جواب بیمار را میدن اقای دکتر بسیار برای توضیحات قبل عمل وقت میزارن و حتی بعد از عمل هم بارها چک میکنن

پنج‌شنبه, 10 خرداد 1403
ثبت دیدگاه
آدرس مطبتماس سریعدرباره دکتر