پروتز سینه منتور و انتخاب سایز توسط بهترین متخصص زیبایی در تهران

پروتزها انواع مختلفی دارند که یکی از پرکاربردترین آن ها پروتز سینه منتور است در این مقاله از وب سایت بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی  و بهترین متخصص زیبایی در تهران “دکتر جعفری” همراه باشید تا با انتخاب سایز مناسب پروتز برای جراحی سینه آشنا شوید.

انواع پروتز سینه از نظر بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک

طبق نظر دکتر مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در تهران ، پروتز پستان به دو نوع تقسیم می شود که عبارت‌اند از پروتز های آب نمکی یا سالین و پروتزهای سیلیکونی. پروتز پستان سیلیکونی به گونه ای ساخته شده است که میزان پاره شدن و پخش شدن ژل موجود در آن در بدن به حداقل ممکن می رسد. این نوع پروتز ها به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت‌اند از نوع قطره اشکی و نوع گرد.

از طریق شماره های تماس موجود در این صفحه با دکتر جعفری بهترین متخصص زیبایی در تهران تماس بگیرید و از مشاوره های رایگان و تخصصی در خصوص انواع جراحی های زیبایی بهره ببرید.

محل قرارگیری پروتز پستان

طبق نظر دکتر جعفری محل قرارگیری پروتز پستان بستگی به شکل سینه فرد مراجعه کننده دارد، که می تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • ساب فاسیال
  • زیر عضله ای نسبی
  • زیر غده ای
  • زیر عضله ای کامل

انواع پروتز سینه منتور در جراحی زیبایی سینه

پروتز سینه منتور به سه نوع تقسیم می شوند که عبارت‌اند از آب نمکی، مموری ژل (Memory Gel) و مموری شیپ (Memory shape). جنس پروتز سینه منتور از نوع مموری شیپ از ژلی محکم و با چسبندگی زیاد است و به شکل قطره اشکی هستند لذا شکلی طبیعی به پستان فرد می دهند. این نوع پروتز ها تا حدود ۱۰ سال در بدن ماندگاری دارند. پروتز سینه منتور از نوع مموری ژل در آمریکا تولید می شود و کاملاً ضمانت شده هستند و سی سال از استفاده از آن ها می گذرد و هم با سطحی هموار تولید می شوند و هم با سطحی دارای بافت.

اقدامات بعد از جراحی پروتز سینه منتور طبق نظر دکتر جعفری

بعد از انجام پروتز پستان که یکی از انواع جراحی زیبایی سینه است باید اقداماتی را انجام داد که عبارت‌اند از :

  • تا سه ماه بعد از پروتز پستان نباید ورزش های سنگین انجام داد.
  • بعد از حدود ۱۰ تا ۱۵ سال نیاز به تعویض پروتز سینه می باشد.
  • محل قرارگیری پروتز دچار تورم خواهد شد و دو تا سه هفته بعد از جراحی بهبود خواهد یافت.
  • تا چند روز بعد از جراحی سینه ممکن است دچار بی حسی در سینه شوید که به زودی برطرف خواهد شد.
  • برای مشاهده نتیجه جراحی پروتز پستان باید حداقل ۶ ماه صبر کنید.

بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

دکتر مهدی جعفری سابقه ای طولانی در زمینه انواع جراحی های زیبایی از جمله پروتز پستان ، پروتز باسن، لیفت باسن، تزریق چربی، تزریق ژل، تزریق بوتاکس، لیپوماتیک و لیپوساکشن و جراحی بینی دارند. جهت مشاهده نمونه جراحی های انجام شده توسط ایشان می توانید به صفحه اینستاگرام مراجعه نمایید.
با تشکر از همراهی شما با وب سایت فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دکتر جعفری