مشاوره و ارزیابی های قبل از جراحی پروتز پستان

در این مطلب به ارائه مشاوره و ارزیابی های قبل از جراحی پروتز پستان یا ایمپلنت سینه که یکی از پرکاربرترین انواع جراحی سینه است، توسط دکتر مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و بهترین جراح زیبایی پرداخته ایم.

تاریخچه کاربرد پروتز پستان یا ایمپلنت سینه

عمل جراحی تعبیه ایمپلنت یا پروتز سینه یکی از شایع ترین اعمال جراحی زیبایی برای خانم ها در ایالات متحده آمریکا است. تنها در سال ۲۰۱۴ در آمریکا ۲۸۵۰۰۰ نفر تحت جراحی پروتز سینه قرار گرفتند. در حال حاضر جراحی پروتز سینه یا پروتز پستان دومین عمل جراحی زیبایی خانم ها بعد از لیپوساکشن و لیپوماتیک در آمریکا است. در ایران در زمینه تعداد و شیوع جراحی پروتز پستان آمار دقیقی در دست نیست، اما آن چه که به نظر می رسد این است که این جراحی به میزان زیادی شیوع پیدا کرده است و شیوع آن در حال گسترش است.

علل کوچک بودن سینه و نیاز به پروتز سینه

وقتی سینه های فردی کوچک باشد، جهت تعبیه پروتز مراجعه می کند.علل کوچک بودن پستان به دو دسته تقسیم می شود:

۱٫کمبود رشد اولیه پستان (Primary hypoplasia):

در این موارد پستان در طی مراحل تکامل و بلوغ کمتر از حد نرمال رشد می کند.

۲٫تحلیل ثانویه پستان (Secondary or involution hypoplasia):

در این مورد پستان در طی مراحل تکامل و بلوغ به اندازه کافی رشد می کند اما بعداً به عللی مانند تغییرات بعد از حاملگی یا بعد از کاهش وزن وسیع وزن بدن، تحلیل می رود.

جهت مشاوره تخصصی درخصوص جراحی شکم یا ابدومینوپلاستی ، جراحی سینه شامل پروتز سینه و لیفت سینه ، جراحی بینی یا رینوپلاستی ، جراحی باسن و سایر جراحی پلاستیک به تیم مشاوره بهترین جراح زیبایی “دکتر مهدی جعفری” مراجعه نمایید.

توضیح انواع پروتز سینه توسط بهترین جراح زیبایی

کوچک بودن پستان می تواند بر روی تصویر ذهنی فرد از بدن اش و در نتیجه اعتماد به نفس وی تأثیر به سزایی بگذارد که با عمل جراحی پروتز پستان بهبود می یابد.
اما فاکتور کلیدی در رضایت بعد از عمل در این جراحی همانند کلیه اعمال جراحی زیبایی “توقعات واقعی” یا به اصطلاح Realistic Expectation بیمار است. جراح پلاستیک معالج بیمار در ویزیت قبل از عمل به بیمار کمک می کند تا متوجه شود کدام یک از توقعات وی واقعی است و با جراحی قابل حصول است.

توضیحاتی در مورد انواع پروتز:

– براساس قطر یا Base Diameter:

به میزانی که قطر پروتز افزایش پیدا می کند حجم آن نیز بیشتر می شود.

– براساس برجستگی یا Projection  (Profile):

به میزانی که برجستگی افزایش پیدا می کند حجم پروتز بیشتر می شود.  پروتز ها به ترتیب افزایش برجستگی عبارت‌اند از :کم (Low) ، متوسط (Moderate) ، زیاد (High) ، بسیار زیاد (Ultra High)

– براساس پوسته سطح خارجی پروتز:

Smooth: پروتزهای با پوسته سیلیکونی صاف که بیشتر برای مواردی به کار می رود که پروتز زیر عضله تعبیه شود.

Texture: این نوع پروتز پوسته سیلیکونی حاوی برجستگی های ریزی است که سطح پروتز را صاف می کند و کاربرد عمده آن برای مواردی که پروتز روی عضله تعبیه می شود.

– بر اساس شکل :

Round base: قاعده پروتز گرد می باشد.

Shaped implant: پروتزهای آناتومیکال یا به اصطلاح قطره اشکی در این گروه قرار می گیرند.

– براساس محتوای پروتز:

Saline Filled Implant: پروتزهایی که از آب نمک پرشده‌اند اما پوسته سیلیکونی دارند.

Silicone jell Implant: پروتز هایی که از ژل سیلیکونی پرشده‌اند.

در ایالات متحده آمریکا وقتی فرد به پزشک مراجعه می کند، پزشک معالج با مطالعه ثبت الکترونیکی پزشکی با “Electronic Medical Record” اطلاعات کاملی از سوابق پزشکی فرد به دست می آورد. اما در ایران که افراد پرونده الکترونیکی پزشکی ندارد، جراح پلاستیک در ویزیت قبل از عمل در مورد سوابق پزشکی خود فرد شمال بیماری ها، اعمال جراحی، بیماری های پستان، مصرف دارو و مواد و در مورد سوابق فامیلی فرد از جمله سابقه سرطان پستان در اقوام درجه اول و دوم اطلاعات کسب می کند.

کلیه خانم های بالای ۳۵ سال و همچنین خانم های دارای ریسک فاکتور سرطان پستان در هر سنی که باشند باید قبل از جراحی تعبیه پروتز پستان ماموگرافی داشته باشند.

بهترین جراح زیبایی و فوق تخصص جراحی پلاستیک

شما عزیزان می توانید نمونه کارهای دکتر مهدی جعفری در زمینه پروتز سینه ، لیفت سینه و جراحی زیبایی سینه ، جراحی شکم ، جراحی زیبایی باسن ، جراحی بینی و جراحی لیپوماتیک را در صفحه اینستاگرام مشاهده نمایید.

ترجمه شده توسط دکتر مهدی جعفری

با تشکر از همراهی شما با وب سایت فوق تخصص جراحی پلاستیک  و زیبایی دکتر مهدی جعفری