بررسی برش ها برای تعبیه پروتز پستان توسط بهترین متخصص زیبایی


دکتر مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و بهترین متخصص زیبایی و جراح زیبایی در این مطلب به توضیح و بررسی برش ها برای تعبیه پروتز پستان که یکی از انواع جراحی زیبایی سینه است پرداخته اند، در ادامه با ایشان همراه باشید.

محل برش ها در تعبیه پروتز پستان

برای وارد کردن پروتز به پستان چندین برش کلاسیک وجود دارد که قبل از عمل با بیمار در مورد مزایا و معایب هر برش صحبت می شود و در نهایت با توجه به ترجیح بیمار و تصمیم جراح و نوع ایمپلنت یک روش انتخاب می شود.

دکتر مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و بهترین متخصص زیبایی با ارائه خدمات تخصصی در زمینه جراحی رینوپلاستی ، جراحی زیبایی سینه از جمله پروتز سینه و لیفت سینه ، جراحی زیبایی باسن ، جراحی لیپوساکشن و لیپوماتیک در خدمت شماست.

۱٫برش زیر پستانی (IMF)

در این روش جراح زیبایی می تواند به طور کامل پاکهء پروتز را چه زیر عضله چه روی عضله باشد ببیند. از این برش در موارد اولیه و حتی ثانویه جراحی پروتز پستان می توان استفاده کرد. باید توجه داشت که محل چین بعد از تعبیه پروتز تغییر می کند و جراح پلاستیک باید برش را در محلی قرار دهد که بعد از ورود پروتز چین زیر پستانی در آن محل قرار می گیرد، لذا پیش بینی محل برش که دقیقاً در محل چین آینده قرار گیرد نیازمند محاسبه و تجربه جراح می باشد.
در مورد طول برش، بستگی به نوع ایمپلنت دارد در مورد پروتزهای آب نمکی (سالینی) این برش کوتاه تر و در مورد پروتزهای سیلیکونی این برش بزرگ تر و در حد ۵ سانتی متر می باشد.

۲٫برش اطراف هاله پستان (Periareolar)

این برش در محل اتصال هاله پستان به پوست پنهان خواهد شد. این برش در افرادی که هاله پستان آن ها کم رنگ است کمتر دیده خواهد شد و مناسب تر است. همچنین این برش در افرادی که مرز مشخص و واضحی بین هاله و پوست دارند نسبت به کسانی که هاله تدریجاً در پوست محو می شود، بهتر تحمل می شود. مطالعات اخیر نشان داده که در این برش خطر عفونت و کپسولارکونتراکچر بالاتر است. عیب دیگر این برش ، دید محدود متخصص زیبایی در افرادی است که قطر هاله آن ها کمتر از ۴ سانتی متر است.

۳٫برش زیر بغل (Trans axillary)

از طریق این برش می توان هم ایمپلنت های سیلیکونی و هم ایمپلنت های سالینی (آب نمکی) را تعبیه کرد. در این روش از اندوسکوپ هم می توان کمک گرفت. در کل در این روش احتمال آسیب بافتی و نامنظمی پاکهء پروتز سینه وجود دارد، لذا احتمال نیاز به جراحی زیبایی سینه ثانویه در این روش بالاتر است.

۴٫برش از طریق ناف (Trans umbilical)

از این روش فقط می توان پروتزسینه سالینی (آب نمکی) را تعبیه کرد، این روش برای پروتزهای سیلیکونی کاربردی ندارد. در این برش مانند برش زیر بغل احتمال نیاز به جراحی ثانویه بالاتر است.

بهترین برش برای تعبیه پروتز پستان در جراحی سینه

با در نظر گرفتن مزایا و معایب روش های مختلف به نظر می رسد که بهترین روش ، برش در ناحیه چین زیر پستانی (IMF) باشد. چرا که دید کامل و دسترسی خوبی به جراح زیبایی و متخصص زیبایی می دهد، محل برش اگر دقیقاً در محل چین قرار بگیرد پنهان خواهد شد و دیده نمی شود، احتمال نیاز به جراحی سینه ثانویه نیز در این روش کمتر از سایر روش ها است.

ترجمه شده توسط دکتر مهدی جعفری

با تشکر از همراهی شما با وب سایت فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دکتر جعفری